27 lipnja, 2007


Zlatko Matičić, sveobuhvatni član. Alatničar, majstor, krovopokrivač, rally DAKAR vozač, profesionalni penjač po krovovima. No što još reći nego vrijedan dečko.

Tomislav Geršić, nasmijani nadobudni basist.
Jednog dana biti će radiolog no ne samo to jer ovaj mladić će jednom okušati sreću i u sistem administriranju.

Nino Svete. FER-ovac koji voli igrat Rizik, igra koja stvara prijatelje! Njegova ozbiljnost je iznad svih članova. U budućnosti ga vidimo kao vladara jedne od istočne zemlje, recimo Indije.

Marko Krivec, član od karaktera. Na nesreću, čovjek se preselio dvije zgrade bliže centralnoj točci mreže no signal ga zaobilazi. Svi znamo da je nagovorio mamu i tatu da se presele tako da mu signal bude bolji, no nije imao sreće. Sada ćemo morati ili KABEL sa zgrade na zgradu ili prokopavati kanal kako bi postavili KABEL za Gigabitnu mrežu.

Krunoslav Biličić, jedan od stvaratelja Udruge. Vrlo vrijedan administrator (no na svojoj vlastitoj mreži), čovjek pun brige prema svojim članovima i kućnim ljubimcima. Nećemo ga previše hvaliti da se čovjek ne umisli, no što je tu je.

Kristijan Trupković, naš prvi počasni član. Član koji bi mogao jednog dana zavladati Kinom. Radišan dečko, pun inspiracije i ideja i toliko vrijedan da bi ga kinezi mogli postaviti na čelo države. Samo naprijed, vidimo se u Chi Xau Ing-u.

Josip Draganjac, čovjek i pol. Ako tko voli isprobavati nešto drugačije onda je to Josip. Ne sluša tuđe savjete jer zna što želi.

Ivan Šimunović, jedan vrlo ozbiljan član. Predan svojim snovima i usmjeren prema svome cilju. Ovaj član u turnirima daje najveći otpor zato se ni za ovog člana ne bi čudili da bude 1. na UT ljestvici.

Ivan Pogačić, slavni Ivan. Ovaj momak je vrlo nadahnut pisac. Jednog dana od ovog čovjeka se možete nadati jednom triler romanu koji će dati nade ljudima širom svijeta da će biti mir na zemlji i da će se količina CO2 u atmosferi smanjiti.

Ino Jarnević, odani član sa puno stila. Ako nešto ne radi ili neće raditi, ovaj majstor riješava stvari. Ako vam u životu ne ide i želite promjene, pitajte našeg Inu jer čovjek stvarno zna riješavati probleme.

Goran Mržljak, FER-ovac koji zna da svijetu nedostaje jedna jako dobra igra i da uskoro na svjetsko tržište izlazi premium igra koja je hrvatski prozvod i to za one koji vole HOMAM, DS i ostale.

Domagoj Katić, član koji zna što je mreža jer je duuuugi niz godina spojen KABELOM na glavni server i uživa u svim povlasticama KABELA! Samo se nadamo da neće niti jedan golub odlučiti da KABEL koji ide do servera ne smeta ostalim golubovima.

Domagoj Brozović, jedan od najmlađih članova koji se (možemo reći) nedavno priključio zajednici. Za ovog mladića ima još nade da postane 1. na UT ljestvici no mnogo godina vježbe je još ispred njega.

Branko Dalloš, jedan od članova koji su sa nama od početaka, od onih dana kada je u mreži postojao samo jedan server. Ovaj član je vrlo redovit sa svojim obavezama i drago nam je što je s nama dugi niz godina, samo tako nastavi.